Συμπληρώματα διατροφής σκύλων

Σας παρουσιάζουμε τa Συμπληρώματα Διατροφής της Fitmin  - μια ολοκληρωμένη γκάμα, που υποστηρίζει τη σωστή ανάπτυξη και λειτουργία του οργανισμού του σκύλου.

Τα συμπληρώματα διατροφής για σκύλους συνδυάζουν τις βέλτιστες πρακτικές με τη σύγχρονη επιστήμη. Η σύνθεση τους αντανακλά την πολυετή πείρα στη διατροφή. Χάρη σε

αυτό, λειτουργεί προληπτικά στις περιοχές που είναι πιο σημαντικές για την ευτυχισμένη ζωή των τετράποδων συνεργατών μας. 

Αυτό μας απασχολεί περισσότερο στην Fitmin.

BARF & COOK COMPLETE &BALANCED 260g

Το Fitmin Dog Purity BARF & Cooked Complete and Balanced είναι ένα βασικό συμπλήρωμα μετάλλων και βιταμινών για τη διατροφή των ενηλίκων σκύλων. Το συμπλήρωμα περιέχει όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας των γευμάτων και πρέπει να χρησιμοποιούνται για ενήλικα και υπερήλικα σκυλιά που τρέφονται με BARF ή σπιτικό μαγειρευτό φαγητό.

 

Δοσολογία: 1,5gr / 5kg σωματικού βάρους σκύλου

 

Οφέλη

Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας των γευμάτων συμπληρώνοντας βιταμίνες και μέταλλα.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Ασβέστιο 19,5%, Νάτριο 2,6%, Φώσφορος 10,2%, Μαγνήσιο 2,7%.

ΣΥΣΤΑΣΗ

Όξινο φωσφορικό ασβέστιο, ανθρακικό ασβέστιο, δισόξινο φωσφορικό νάτριο, όξινο φωσφορικό μαγνήσιο, κρέας και παραπροϊόντα που έχουν υποστεί υδρόλυση, φύκια χλωρέλλα 2%, μαγιά ζυθοποιίας 1,5%.

JOINTS & RELIEF 200g 

Ενισχύει τις φυσικές αναγεννητικές δυνατότητες των χόνδρων και των συνδέσμων των αρθρώσεων. Χάρη στην πλήρη φόρμουλα του, η οποία περιλαμβάνει αντιφλεγμονώδη MSM και boswellia, το συμπλήρωμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ηλικιωμένους σκύλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το μυοσκελετικό σύστημα που προκαλείται από τραυματισμό ή το γήρας. Προληπτικά βελτιώνει την υγεία του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι εμπλουτισμένο με καθαρά πεπτίδια κολλαγόνου για την προαγωγή της υγιούς λειτουργίας των αρθρώσεων.

Εξαφανίζει κοινά προβλήματα χάρη στο περιεχόμενο MSM, boswellia και υαλουρονικού οξέος.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 72%, ακατέργαστα έλαια και λίπος 1,2%, ακατέργαστη ίνα 0,1%, ακατέργαστη τέφρα 9,2%.

 

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Πεπτίδιο κολλαγόνου, υδρολυμένο κρέας πουλερικών και παραπροϊόντα σφαγίων, γλυκοζαμίνη 13%, υδρολυμένο κολλαγόνο, χονδροϊτίνη σουλφα 5,5%, μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο 5,2%, χόνδρο καρχαρία, θαλάσσια όστρακα (ασβεστοποιημένα), υαλουρονικό οξύ 0,8%, εκχύλισμα Boswellia serrata 0,5%.

SALMON OIL 300ml

Το λάδι σολομού της Fitmin είναι ψυχρής έκθλιψης από Νορβηγικό σολομό. Είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας λιπαρών οξέων Ωμέγα-3, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, ενισχύουν το αγγειακό σύστημα και την εγκεφαλική δραστηριότητα, έχουν θετική επίδραση στην αναπαραγωγή και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η χορήγηση του συμπληρώματος θα φαίνεται ξεκάθαρα στη βελτιωμένη ποιότητα τριχώματος και στην αυξημένη συγκέντρωση και απόδοση των σκύλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Λιπαρά 99.5%

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Λάδι ψυχρής έκθλιψης από Νορβηγικό σολομό (EPA + DHA 7%, Omega-3 14%, Omega-6 14%) είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας βασικού EPA (eicosapentaenoic acid) και DHA (docosahexaenoic acid) Omega-3 λιπαρά οξέα.

DIGESTION & DETOXIFICATION TABLETS 70pcs

Προωθεί την αποτοξίνωση του σώματος και τη σταθεροποίηση της βέλτιστης εντερικής μικροχλωρίδας. Βοηθά στην εξάλειψη των προβλημάτων (γαστρεντερίτιδα, διάρροια, κλπ.) Κατά τη διάρκεια περιόδων θεραπείας σκουληκιών και κατά τη διάρκεια περιόδων αλλαγής τροφής. Έχει ευεργετική επίδραση στην πεπτική οδό χάρη στην περιεκτικότητα σε χουμικά οξέα με τη μορφή του προστιθέμενου συστατικού Humac, chlorella, μαγιάς ζυθοποιίας, Enterococcus faecium και άλλων δραστικών ουσιών.

Προωθεί την πέψη χάρη στην περιεκτικότητα σε χουμικά οξέα, πρεβιοτικά και προβιοτικά.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 13%, ακατέργαστα έλαια και λίπος 1%, ακατέργαστη ίνα 5,5%, ακατέργαστη τέφρα 11,4%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Leonardite 70%, μαγιά ζυθοποιίας, φύκια Chlorella, απενεργοποιημένη ζύμη του γένους Saccharomyces cerevisiae 9,8%.

HUMIC ACIDS- HUMAC

Τα χουμικά οξέα είναι ένα υγιές εναλλακτικό των αντιβιοτικών και έχουν θετική επίδραση στο σώμα των ζώων. Αυτά είναι φυσικά, οργανικά που έχουν αποτοξινωτικά και αντισηπτικά αποτελέσματα. Υποστηρίζουν βακτηριοκτόνα, αντιιικά και προστατευτικά των μυκητοκτόνων. Σταθεροποιούν το ρΗ σε όλο το απαισιόδοξο σύστημα των ζώων και βελτιστοποιούν τις πεπτικές διαδικασίες. Χρησιμοποιούνται ως πρόληψη και υποστήριξη για τη θεραπεία της διάρροιας, της δυσπεψίας και των ποικίλων δηλητηριωδών οργανισμών του οργανισμού.

JOINTS & PREVENTION 200gr

Υποστηρίζει τη σωστή ανάπτυξη του κινητικού συστήματος ειδικά σε ταχέως αναπτυσσόμενα νεαρά σκυλιά μεγαλόσωμων και γιγάντόσωμων φυλών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ως προληπτική θεραπεία σε ενήλικες σκύλους μικρών, μεσαίων και μεγάλων φυλών, σε σκυλιά με έντονη άσκηση, υπέρβαρα κλπ. Είναι εμπλουτισμένο με βιοδραστικά πεπτίδια κολλαγόνου για την προαγωγή της υγιούς λειτουργίας των αρθρώσεων.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 73%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 1,2%, ακατέργαστες φυτικές ίνες 0%, ακατέργαστη τέφρα 10,3%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Πεπτίδιο κολλαγόνου, υδρολυμένο κρέας πουλερικών και παραπροϊόντα κρέατος, γλυκοζαμίνη 12.5%, υδρολυμένο κολλαγόνο, θαλάσσια όστρακα (ασβεστοποιημένα), θειική χονδροϊτίνη 5%, χόνδρο καρχαρία, υαλουρονικό οξύ 0.5%.

Rubis Pet Goods
Βασιλικά, 57006, Θεσσαλονίκη.
  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Ένα βήμα μπροστά στη διατροφή...