Συμπληρώματα διατροφής σκύλων

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΚΥΛΟΥ

Σας παρουσιάζουμε τα Συμπληρώματα Διατροφής της Fitmin  - μια ολοκληρωμένη γκάμα, που υποστηρίζει τη σωστή ανάπτυξη και λειτουργία του οργανισμού του σκύλου.

Τα συμπληρώματα διατροφής για σκύλους συνδυάζουν τις βέλτιστες πρακτικές με τη σύγχρονη επιστήμη. Η σύνθεση τους αντανακλά την πολυετή πείρα στη διατροφή. Χάρη σε αυτό, λειτουργεί προληπτικά στις περιοχές που είναι πιο σημαντικές για την ευτυχισμένη ζωή των τετράποδων συνεργατών μας. 

FITMIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Αυτό μας απασχολεί περισσότερο στην Fitmin.

Το Fitmin Dog Purity BARF & Cooked Complete and Balanced είναι ένα βασικό συμπλήρωμα μετάλλων και βιταμινών για τη διατροφή των ενηλίκων σκύλων. Το συμπλήρωμα περιέχει όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας των γευμάτων και πρέπει να χρησιμοποιούνται για ενήλικα και υπερήλικα σκυλιά που τρέφονται με BARF ή σπιτικό μαγειρευτό φαγητό.

 

Δοσολογία: 1,5gr / 5kg σωματικού βάρους σκύλου

 

Οφέλη:

Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας των γευμάτων συμπληρώνοντας βιταμίνες και μέταλλα.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Ασβέστιο 19,5%, Νάτριο 2,6%, Φώσφορος 10,2%, Μαγνήσιο 2,7%.

ΣΥΣΤΑΣΗ

Όξινο φωσφορικό ασβέστιο, ανθρακικό ασβέστιο, δισόξινο φωσφορικό νάτριο, όξινο φωσφορικό μαγνήσιο, κρέας και παραπροϊόντα που έχουν υποστεί υδρόλυση, φύκια χλωρέλλα 2%, μαγιά ζυθοποιίας 1,5%.

BARF & COOK COMPLETE & BALANCED 260g
BARF & COOK COMPLETE &BALANCED 260g
JOINTS & RELIEF 200g 
JOINTS & RELIEF 200g 

Ενισχύει τις φυσικές αναγεννητικές δυνατότητες των χόνδρων και των συνδέσμων των αρθρώσεων. Χάρη στην πλήρη φόρμουλα του, η οποία περιλαμβάνει αντιφλεγμονώδη MSM και boswellia, το συμπλήρωμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ηλικιωμένους σκύλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το μυοσκελετικό σύστημα που προκαλείται από τραυματισμό ή το γήρας. Προληπτικά βελτιώνει την υγεία του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι εμπλουτισμένο με καθαρά πεπτίδια κολλαγόνου για την προαγωγή της υγιούς λειτουργίας των αρθρώσεων.

Εξαφανίζει κοινά προβλήματα χάρη στο περιεχόμενο MSM, boswellia και υαλουρονικού οξέος.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 72%, ακατέργαστα έλαια και λίπος 1,2%, ακατέργαστη ίνα 0,1%, ακατέργαστη τέφρα 9,2%.

 

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Πεπτίδιο κολλαγόνου, υδρολυμένο κρέας πουλερικών και παραπροϊόντα σφαγίων, γλυκοζαμίνη 13%, υδρολυμένο κολλαγόνο, χονδροϊτίνη σουλφα 5,5%, μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο 5,2%, χόνδρο καρχαρία, θαλάσσια όστρακα (ασβεστοποιημένα), υαλουρονικό οξύ 0,8%, εκχύλισμα Boswellia serrata 0,5%.

SALMON OIL 300ml

Το λάδι σολομού της Fitmin είναι ψυχρής έκθλιψης από Νορβηγικό σολομό. Είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας λιπαρών οξέων Ωμέγα-3, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, ενισχύουν το αγγειακό σύστημα και την εγκεφαλική δραστηριότητα, έχουν θετική επίδραση στην αναπαραγωγή και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η χορήγηση του συμπληρώματος θα φαίνεται ξεκάθαρα στη βελτιωμένη ποιότητα τριχώματος και στην αυξημένη συγκέντρωση και απόδοση των σκύλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Λιπαρά 99.5%

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Λάδι ψυχρής έκθλιψης από Νορβηγικό σολομό (EPA + DHA 7%, Omega-3 14%, Omega-6 14%) είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας βασικού EPA (eicosapentaenoic acid) και DHA (docosahexaenoic acid) Omega-3 λιπαρά οξέα.

SALMON OIL 300ml
DIGESTION & DETOXIFICATION TABLETS 70pcs
DIGESTION & DETOXIFICATION TABLETS 70pcs

Προωθεί την αποτοξίνωση του σώματος και τη σταθεροποίηση της βέλτιστης εντερικής μικροχλωρίδας. Βοηθά στην εξάλειψη των προβλημάτων (γαστρεντερίτιδα, διάρροια, κλπ.) Κατά τη διάρκεια περιόδων θεραπείας σκουληκιών και κατά τη διάρκεια περιόδων αλλαγής τροφής. Έχει ευεργετική επίδραση στην πεπτική οδό χάρη στην περιεκτικότητα σε χουμικά οξέα με τη μορφή του προστιθέμενου συστατικού Humac, chlorella, μαγιάς ζυθοποιίας, Enterococcus faecium και άλλων δραστικών ουσιών.

Προωθεί την πέψη χάρη στην περιεκτικότητα σε χουμικά οξέα, πρεβιοτικά και προβιοτικά.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 13%, ακατέργαστα έλαια και λίπος 1%, ακατέργαστη ίνα 5,5%, ακατέργαστη τέφρα 11,4%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Leonardite 70%, μαγιά ζυθοποιίας, φύκια Chlorella, απενεργοποιημένη ζύμη του γένους Saccharomyces cerevisiae 9,8%.

HUMIC ACIDS- HUMAC

Τα χουμικά οξέα είναι ένα υγιές εναλλακτικό των αντιβιοτικών και έχουν θετική επίδραση στο σώμα των ζώων. Αυτά είναι φυσικά, οργανικά που έχουν αποτοξινωτικά και αντισηπτικά αποτελέσματα. Υποστηρίζουν βακτηριοκτόνα, αντιιικά και προστατευτικά των μυκητοκτόνων. Σταθεροποιούν το ρΗ σε όλο το απαισιόδοξο σύστημα των ζώων και βελτιστοποιούν τις πεπτικές διαδικασίες. Χρησιμοποιούνται ως πρόληψη και υποστήριξη για τη θεραπεία της διάρροιας, της δυσπεψίας και των ποικίλων δηλητηριωδών οργανισμών του οργανισμού.

Υποστηρίζει τη σωστή ανάπτυξη του κινητικού συστήματος ειδικά σε ταχέως αναπτυσσόμενα νεαρά σκυλιά μεγαλόσωμων και γιγάντόσωμων φυλών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ως προληπτική θεραπεία σε ενήλικες σκύλους μικρών, μεσαίων και μεγάλων φυλών, σε σκυλιά με έντονη άσκηση, υπέρβαρα κλπ. Είναι εμπλουτισμένο με βιοδραστικά πεπτίδια κολλαγόνου για την προαγωγή της υγιούς λειτουργίας των αρθρώσεων.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 73%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 1,2%, ακατέργαστες φυτικές ίνες 0%, ακατέργαστη τέφρα 10,3%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Πεπτίδιο κολλαγόνου, υδρολυμένο κρέας πουλερικών και παραπροϊόντα κρέατος, γλυκοζαμίνη 12.5%, υδρολυμένο κολλαγόνο, θαλάσσια όστρακα (ασβεστοποιημένα), θειική χονδροϊτίνη 5%, χόνδρο καρχαρία, υαλουρονικό οξύ 0.5%.

JOINTS & PREVENTION 200gr
Fitmin dog Purity JOINTS & PREVENTION -
TEETH & GUMS 80gr 
Fitmin dog Purity TEETH & GUMS - 80 g.pn

Το συμπλήρωμα βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού οδοντικής πλάκας και πέτρας σε ενήλικα σκυλιά. Χάρη στα αντιβακτηριακά αποτελέσματά του, υποστηρίζει την πρόληψη της νόσου των ούλων, τη μείωση της αιμορραγίας των ούλων και την ενίσχυση του σμάλτου των δοντιών. Το συμπλήρωμα έχει επίσης συνολική επίδραση στην ενίσχυση της ανοσίας μέσω της χρήσης ß-γλυκανών.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 3,5%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 4,5%, ακατέργαστες ίνες 4,8%, ακατέργαστη τέφρα 18,1%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Φύκια (Ascophyllum nodosum) 74,5%, απενεργοποιημένη μαγιά Saccharomyces cerevisiae, συνένζυμο Q10 2,5%.

ΟΦΕΛΗ:

• Συμπλήρωμα που βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού οδοντικής πλάκας και πέτρας
• Υποστηρίζει την πρόληψη της ασθένειας των ούλων
• Μειώνει την αιμορραγία των ούλων
• Δυναμώνει το σμάλτο των δοντιών

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Το συμπλήρωμα πρέπει να χορηγείται τακτικά μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση να αναμιγνύεται στη τροφή.
Βάρος σκύλου έως 10kg / 0,6 g / ημέρα 
Βάρος σκύλου 10-35kg / 1,2 g 
Βάρος σκύλου 35-80kg / 2,4 g 

COAT & SKIN 160gr

Το συμπλήρωμα βοηθά στην αύξηση της ποιότητας του δέρματος και της τρίχας. Είναι κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε ειδικά κατά τη διάρκεια της περιόδου απώλειας ή κατά τη διάρκεια προετοιμασιών για εκθέσεις. Υποστηρίζει το χρώμα της τρίχας, βοηθά στην αύξηση της λάμψης και ενισχύει τον συνδετικό ιστό του δέρματος. Ταυτόχρονα, έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση της ανοσίας και της συνολικής κατάστασης του σώματος του σκύλου χάρη στην προσθήκη ß-γλυκανών και νουκλεοτιδίων.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 38%, αργά έλαια και λίπη 7,5%, ακατέργαστες ίνες 4,9%, ακατέργαστη τέφρα 21,5%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Μαγιά, αποξηραμένο κρέας και παραπροϊόντα πουλερικών, υδρολυμένο κρέας και παραπροϊόντα πουλερικών, ανθρακικό ασβέστιο, απενεργοποιημένη μαγιά Saccharomyces cerevisiae.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Το συμπλήρωμα πρέπει να χορηγείται τακτικά μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση αναμιγνύεται στη ζωοτροφή. Σε περίπτωση ασήμαντων δερματικών προβλημάτων, όπως τήξη, υπερβολική χαλάρωση ή γκρίζα μαλλιά γύρω από τα μάτια, χορηγήστε για 4 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων Εκθέσεων σκύλων, για 6 εβδομάδες πριν από την εκδήλωση.

Χορηγείτε 1g ανά 5kg σωματικού βάρους.
 

Fitmin dog Purity COAT & SKIN - 160 g.pn
LONG LIFE & IMMUNITY 200g
Fitmin dog Purity LONG LIFE & IMMUNITY -

Το συμπλήρωμα ενισχύει τις προστατευτικές και αναγεννητικές λειτουργίες του σώματος του σκύλου και δρα για την ενίσχυση της συνολικής ανοσίας μέσω της χρήσης ß-γλυκανών και αντιοξειδωτικών (βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.λπ.). Το συμπλήρωμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μεγαλύτερα σκυλιά, επηρεάζει θετικά τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και ενισχύει τη ζωτικότητα. Συνιστάται επίσης για αυξημένο τοξικό φορτίο στο σώμα λόγω ασθένειας, φαρμακολογικής θεραπείας ή χειρουργικής επέμβασης, μετά από χορήγηση αντιβιοτικών ή προληπτικά ως αναγεννητικού παράγοντα. Το συμπλήρωμα δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 47%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 9%, ακατέργαστες ίνες 2%, ακατέργαστη τέφρα 10,5%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Αποξηραμένο κρέας και παραπροϊόντα πουλερικών, μαγιά, υδρολυμένο κρέας και παραπροϊόντα πουλερικών, υδρολυμένο κολλαγόνο, chlorella, απενεργοποιημένη μαγιά Saccharomyces cerevisiae (βήτα γλυκάνες 2,5%), εκχύλισμα Boswellia serrata, μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, Vitis vinifera και εκχύλισμα Vaccinium angustifolium 0.15 .

ΟΦΕΛΗ:

• Βοηθά στην προστασία και την αναγέννηση του σώματος χάρη στην περιεκτικότητα σε ß-γλυκάνες και αντιοξειδωτικά.
• Έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση της ανοσίας
• Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες
• Βελτιστοποιεί τη σύνθεση της εντερικής μικροχλωρίδας
• Βελτιώνει τη ζωτικότητα
• Υποστηρίζει την εγκεφαλική δραστηριότητα

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Χορηγείτε 4gr ανά 10kg σκύλου

SPORT & REGENERATION 240gr

*Συνιστάται από τον Jiří Mencák - Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Mushing 2017.

Το συμπλήρωμα βοηθά στην αύξηση της φυσικής απόδοσης και της αντοχής. Συμπληρώνει μια έτοιμη πηγή ενέργειας, υποστηρίζοντας έτσι την ταχύτερη αναγέννηση. Βοηθά στη μείωση του στρες και στην καθυστέρηση της κόπωσης κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη και προστασία των μυών. Το συμπλήρωμα έχει επίσης συνολική επίδραση στην ενίσχυση της ανοσίας μέσω της χρήσης ß-γλυκανών.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 35%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 6,5%, ακατέργαστες ίνες 0,6%, ακατέργαστη τέφρα 16,2%.

ΣΥΣΤΑΣΗ:

Αποξηραμένο κρέας πουλερικών, αποξηραμένος ορός γάλακτος, κρέας και παραπροϊόντα υδρόλυσης πουλερικών, μαλτοδεξτρίνη, απενεργοποιημένες ζύμες του γένους Saccharomyces cerevisiae (βήτα γλυκάνες), διυδρογόνο φωσφορικό ασβέστιο, μαγιά ζυθοποιίας, δεξτρόζη, φύκια Chlorella, ανθρακικό ασβέστιο.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Χορηγείτε 1g ανά 5kg σωματικού βάρους.

Το συμπλήρωμα είναι κατάλληλο για χορήγηση μία φορά την ημέρα, τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από προγραμματισμένο αγώνα - εκδήλωση. Η συμπερίληψη του συμπληρώματος στη διατροφή θα πρέπει να είναι σταδιακή. Το συμπλήρωμα μπορεί να χορηγηθεί αναμεμειγμένο με τροφή ή νερό.

Fitmin dog Purity SPORT & REGENERATION -